Dvorska dama

Pem Spur, ekspert za veze iz Britanije, ume dobro da procenjuje da li je neko spreman za vezu ili ne. Na primer, dosta unapred je procenila da veze Džordža Klunija i Ovena Vilsona neće opstati. „Oba glumca se plaše vezivanja“, rekla je.

S obzirom da većina žena želi da zna unapred da li njena romansa ima budućnost ili ne, ona je sastavila listu od 10 pokazatelja koji će vam olakšati da prepoznate muškarca koji se plaši vezivanja.

Dakle, ukoliko prepoznate nešto od ovoga u svojoj vezi, vreme je da još jednom dobro razmislite šta je to što zaista želite:

1. Vaša veza je u velikoj meri zasnovana na onome šta on želi. Ukoliko je imao težak dan na poslu i potrebno mu je da ga neko oraspoloži, on očekuje da vi to uradite. Međutim, ne očekujte da će on to isto učiniti za vas kada se vratite iscrpljeni sa posla.

2. Ne otkriva mnogo detalja o svom životu. Možda će vam ispričati nešto površno o svojim interesovanjima, ali njegova prošlost i precizne informacije o sadašnjosti ostaju misterija za vas.

3. Vaša ljubav stagnira. Iako ste vi spremni za sledeću (višu) fazu u vašoj vezi, izgleda da on ne želi da preduzme taj korak.strah od vezivanja

4. Jedva da poznajete njegove roditelje i prijatelje ili ih možda nikada niste ni upoznali. Povrh toga, ne pokazuje nikakvu želju da provodi vreme sa vašim roditeljima ili prijateljima.

5. Rado se viđa sa drugim ženama. Najbolje se oseća u dobrom, ženskom društvu. Pored toga, njegovo društvo je uglavnom sastavljeno od žena – čija je srca najverovatnije već osvojio.

6. Ništa ne može da se ispreči između njega i njegovih prijatelja. Ne dolazi u obzir da se posveti vama ili vašoj vezi onda kada ide da igra poker ili na neki sport sa svojim društvom. Za njega nikada nećete biti na prvom mestu jer uvek ima nešto preče.

7. Iako priča da voli da provodi vreme sa vama, retko provodite vreme u zajedničkim aktivnostima. Ljudi se čak pitaju da li ste vi uopšte u vezi.

8. On ne razmišlja o zajedničkoj budućnosti sa vama, pa ukoliko vi pitate kako će vaša veza dalje da se razvija, velika je verovatnoća da će da vam uputi neku izlizanu frazu (na primer „Uživajmo dok je lepo, zašto bi kvarili ono što imamo?“) ili će da prekine vezu.

9. On je fantastičan u krevetu. Naime, u spavaćoj sobi je fokusiran samo na jednu stvar: vas. Nemojte da se iznenadite kada nakon vrele noći jedva bude obratio pažnju na vas. Muškarac koji se plaši vezivanja želi haotičan i raznovrstan seksualni život.

10. Muči ga nesigurnost. Koliko god da pokušavate da povećate njegovo poverenje u veze, on ne prestaje da se plaši vezivanja.

Izvor: singlessite.nl

Posted in Inspiracija & Motivacija  

Želiš da izbegneš zamke u koje si do sada upadala i da nađeš nekoga ko ti potpuno odgovara? Pridruži nam se na sledećoj radionici!Komentari

Pročitaj i ovo

Neva Rajković

Copyright 2010-2017  - All rights reserved