Svima nama je potreban neko ko će nas razumeti i voleti. To je jedna od osnovnih ljudskih potreba. Kada smo sami ponekad se osećamo razočarano i bezvoljno i teško nam je da poverujemo da nešto može biti bolje ili drugačije. 

Onda pružamo nove prilike. Kada se i one pokažu kao neuspeh i kada dodamo još jedan primerak muškog roda u našu listu, ne preostaje nam ništa drugo nego da konstatujemo da normalnih muškaraca jednostavno nema.

Da li se pronalaziš u nekoj od sledećiš tvrdnji?

 • Već ti je dosta toga da se satima doteruješ za izlaske gde ti niko neće prići.
 • Ludo se provodiš sa drugaricama po klubovima dok muškarcma za susednim stolom nikako ne uspeva da pređu imaginarni prepreku.
 • Muka ti je onih samosvesnih tipova koji te startuju da bi te smarali pričama o sebi.
 • Dosta ti je dejtova od kojih ništa ne očekuješ. Ili si se zatvorila u kuću i pomirila se sa sudbinom jer je sve manje onih koji odgovaraju tvojim kriterijumima. Ideš na jogu i "radiš na sebi" mantrajući afirmacije koje su izgubile svaki smisao.
 • Posvetila si se karijeri i ne pada ti na pamet da ljubiš žabe ne bi li se neka od njih pretvorila u princa.
 • Viđaš se sa nekim tipom tek da ti ne bude dosadno.
 • Super si skockala svoj život ali se ponekad ipak pitaš kako je moguće da na ovoj planeti nema pravog muškarca za tebe.

Ako se pronalaziš u bar jednoj, možemo da ti pomognemo! Na našoj radionici pružićemo ti neophodne alate i proverene metode koje su pomogle već stotinama žena koje su se nalazile u istoj situaciji.

Šta ćeš saznati na radionici?

 • Na koja četiri stuba se zasniva zdrav parnerski odnos
 • Šta je to što u stvari želiš!
 • Glavni uvid koji će ti potpuno promeniti način na koji gledaš na potencijalne partnere
 • Kako da savladaš prepreke koje stoje između tebe i ostvarenja za tebe idealnog odnosa
 • Kako da se oslobodiš društvenih uslovljavanja i pritiska sredine
 • Zašto ne moraš da se povinuješ tuđim kriterijumima
 • Koji su kriterijumi zaista bitni prilikom izbora partnera
 • Gde si prava ti i kako da je izraziš
 • Da zaslužuješ i da si u stanju da ostvariš željeni partnerski odnos 

PRINC NA BELOM KONJU ZONDER DATUM sajt.jpg

Ko smo mi?

Neva  Rajković je predavač, trener, mentor, kouč i konsultant za razvoj i menadžment ljudskih resursa. Diplomirala je na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. 28 godina je živela i radila u Holandiji, gde je završila različite edukacije u oblasti kreiranja ličnog i profesionalnog uspeha, komunikacije, treninga i koučinga, razvoja liderstva i ličnog razvoja.

Kroz projekat Kreiranje Uspeha u Srbiji je sa svojim timom edukovala i pomogla više od 2000 ljudi kroz javne treninge.

Radionica Kreiraj idealnu vezu je njeno autorsko delo, izvedeno iz treninga Manifesting, inicirana njenim ličnim iskustvom u vezama i potvrđena iskustvima i rezultatima njenih klijentkinja.

Pročitaj utiske nekih od prethodnih učesnica

Milana Minja Milosević.jpgRadionice/predavanja ovog tipa treba da postoje još u osnovnim i srednjim školama kao neka vrsta obrazovanja o međuljudskim odnosima i izgradnji zdravog odnosa sa sobom i sa drugima. Radionica mi je donela promene koje doživjavam kao pozitivne. Najviše mi je učvrstila veru u univerzum, ako mogu tako da se izrazim i moja mišljenja i ideje koja su van standardnih negativnih uverenja o muškarcima i vezama. Najkorisnije mi je bilo suočavanje sa uverenjem da se muškarci plaše jakih žena i da sam u stvari ja ta koja se plašim da budem to što jesam (bila jaka ili ne) da ne bih bila osuđena/odbačena/sama itd. Preporučila bih ovu radionicu, mada zavisno od svesti osobe. Izuzetno je važno osvestiti koliko je to pritisaka sa strane i nedostatka autentičnosti u načinima na koji biramo partnera i ulazimo u svoje veze. Neva je kao predavač, tj. voditelj radionice kompetentna, konkretna, uzemljena, direktna, logična i realna. Milana Minja Milošević, master-inženjerka elektrotehnike i doktorantkinja na ETF-u. Pročitajte na ovom linku Minjin tekst u kome je sažela ono za nju najvažnije što je naučila na ovoj radionici

Maja Kokolj.jpgMoji utisci o radionici su fantastični! Dobila sam mnogo više nego što sam očekivala. Svaki momenat proveden u radu sa Nevom i divnim učesnicama radionice je lično kod mene doveo do velikih promena. Do sada sam imala pogrešan pristup ostvarivanja veza.Više sam težila tome kako neki muškarac treba da izgleda, iz kakve je porodice, socijalnog statusa itd... Sada mi je akcenat na tome kako se ja osjećam u prisustvu partenera.
U potpunosti sam osvestila da sam do sada težila idealnom parnteru, a sada poslije radionice kreiram svoju idealnu vezu. Samim tim sam i otvorenija za nove prilike. Svakoj ženi,devojci bih preporučila radionicu. Neva svojim fantastičnim predavačkim umećem i velikim iskustvom na veoma zanimljiv i lak način prenese znanje, ukaže na ograničavajuća uverenja i pokaže kako da ih prevaziđemo. Maja Kokolj, diplomirani inženjer prehrambene tehnologije 

Verica D..jpg

Radionica je savršeno vođena, daje inspiraciju za jedan nov, drugačiji i osvežavajući pogled na ono što priželjkujemo u svom životu. Radionica mi je veoma pomogla i time ispunila moja očekivanja tako što mi je sada lakše da formulišem ono što želim. Ono što ova radionica nosi sa sobom je i kreativni rad u smislu kolažnog prikaza svojih želja i očekivanja. Rado bih ovaj trening preporučila prijateljicama koje maštaju o svom „Princu na belom konju“.
Verica, Magistar farmacije

A.G..jpg

Idite na ovu radionicu i Vaša "kula" u glavi će biti potpuno raspremljena! Uvidela sam da mogu da pravim sopstvene izbore. Imam 34 godine i da ne moram stalno da se trudim da odgovorim na tuđa očekivanja. Neva je strpljiva, otvorena, vesela i zna o čemu govori.
Tanja, dipl. pravnik

suzanne-buis.jpg

Originalan i praktičan pristup. Odličan balans psiholoških i duhovnih uvida, više praktično nego analizirajuće. Misliti i delati u obliku rešenja, a ne elaborirati i analizirati probleme. Preporučujem ovu radionicu jer je opuštajuća i interesantna i sve vrema vlada prijatna atmosfera. Trener poseduje liderske kvalitete i zainteresovana je za svaku polaznicu; daje mnogo više od samih informacija. Za mene je bilo najvrednije to što sam uvidela da želim opuštenog, veselog partnera, i da ja sama želim da budem takav partner.
Suzanne Buis, književnica SuzanneBuis.nl

Marieke.jpg

Ponovo sam puna elana i uverena da će sve biti dobro. Sve zavisi od mene! Radionicu „Kreiraj vezu svojih snova“ apsolutno preporučujem jer je vrlo praktična, trezvena, prijatna, primenljiva i sa puno konkretnih primera. Vidi se da je Neva stručna i oseća se da ima dosta sopstvenog iskustva, što uliva poverenje. Vrlo smireno, bez užurbanosti a daleko od toga da je dosadno.
Marieke, preduzetnica

Mira To[ic.jpg

Izuzetno kreativna radionica. Veoma inspirativan dan u kome sam zahvaljujući Nevi kao predavaču, naučila nešto novo o sebi i došla do odgovora šta je to što mi je potrebno za ostvarivanje idealne veze. “Spremna za akciju“ je rečenica kojom se vodim posle ove sjajne radionice. Moja očekivanja su ispunjena i sa zadovoljstvom preporučujem radionice koje vodi gospođa Neva Rajković.
Mirjana, dipl. učitelj

Ako i ti želiš da konačno savladaš sve što stoji između tebe i tvoje idealne veze, prijavi se klikom na donje dugme.
Broj mesta ograničen da bi svaka od vas dobila potpunu pažnju. Rezerviši odmah svoje mesto klikom na donje dugme.

Ako se još uvek dvoumiš da li ti je ova radionica potrebna, OVAJ TEKST

Detalji radionice

Neva Rajković

Copyright 2010-2017  - All rights reserved