Milana Minja Milosević.jpgRadionice/predavanja ovog tipa treba da postoje još u osnovnim i srednjim školama kao neka vrsta obrazovanja o međuljudskim odnosima i izgradnji zdravog odnosa sa sobom i sa drugima. Radionica mi je donela promene koje doživjavam kao pozitivne. Najviše mi je učvrstila veru u univerzum, ako mogu tako da se izrazim i moja mišljenja i ideje koja su van standardnih negativnih uverenja o muškarcima i vezama. Najkorisnije mi je bilo suočavanje sa uverenjem da se muškarci plaše jakih žena i da sam u stvari ja ta koja se plašim da budem to što jesam (bila jaka ili ne) da ne bih bila osuđena/odbačena/sama itd. Preporučila bih ovu radionicu, mada zavisno od svesti osobe. Izuzetno je važno osvestiti koliko je to pritisaka sa strane i nedostatka autentičnosti u načinima na koji biramo partnera i ulazimo u svoje veze. Neva je kao predavač, tj. voditelj radionice kompetentna, konkretna, uzemljena, direktna, logična i realna. Milana Minja Milošević, master-inženjerka elektrotehnike i doktorantkinja na ETF-u. Pročitajte na ovom linku Minjin tekst u kome je sažela ono za nju najvažnije što je naučila na ovoj radionici

Maja Kokolj.jpg Moji utisci o radionici su fantastični! Dobila sam mnogo više nego što sam očekivala. Svaki momenat proveden u radu sa Nevom i divnim učesnicama radionice je lično kod mene doveo do velikih promena. Do sada sam imala pogrešan pristup ostvarivanja veza.Više sam težila tome kako neki muškarac treba da izgleda, iz kakve je porodice, socijalnog statusa itd... Sada mi je akcenat na tome kako se ja osjećam u prisustvu partenera.
U potpunosti sam osvestila da sam do sada težila idealnom parnteru, a sada poslije radionice kreiram svoju idealnu vezu. Samim tim sam i otvorenija za nove prilike. Svakoj ženi,devojci bih preporučila radionicu. Neva svojim fantastičnim predavačkim umećem i velikim iskustvom na veoma zanimljiv i lak način prenese znanje, ukaže na ograničavajuća uverenja i pokaže kako da ih prevaziđemo. Maja Kokolj, diplomirani inženjer prehrambene tehnologije 

Nataša Ilić.jpg Vrlo sam skeptična kad su radionice ovog tipa u pitanju, ali nešto mi je govorilo da ovo ne treba da propustim. Mislim da ovakvih radionica treba da bude češće. Vrlo su važne jer odnose među ljudima smatram veoma bitnim. Radionica mi je donela smirenje duše koje mi je dalo vetar u leđa da uradim nešto. Da još jednom pokušam. Posle nje više cenim i više slušam sebe, ali i druge. Za mene je bilo najbitnije što sam naučila na kojim stubovima se temelji stabilan i zadovoljavajući partnerski odnos. Oduševljena sam Nevom, njenom energijom i načinom na koji vodi ovu radionicu koju bih svakako preporučila ženama, a prvenstveno zbog toga da razumeju sebe i da shvate da “princ” postoji, ali da nije baš onakav kakvim ga zamišljamo. Nataša Ilić, novinar i bloger

 

suzanne-buis.jpg

Originalan i praktičan pristup. Odličan balans psiholoških i duhovnih uvida, više praktično nego analizirajuće. Misliti i delati u obliku rešenja, a ne elaborirati i analizirati probleme. Preporučujem ovu radionicu jer je opuštajuća i interesantna i sve vrema vlada prijatna atmosfera. Trener poseduje liderske kvalitete i zainteresovana je za svaku polaznicu; daje mnogo više od samih informacija. Za mene je bilo najvrednije to što sam uvidela da želim opuštenog, veselog partnera, i da ja sama želim da budem takav partner.
Suzanne Buis, književnik SuzanneBuis.nl

Sonja.jpg

Najvredniji mi je osećaj bezbrižnosti i lakoće koji sam ponela sa radionice. Takođe, probudila sam u sebi „onaj“ osećaj za koji sam mislila da postoji još samo u filmu. Zapravo, shvatila sam da mi sami stvaramo sreću i ljubav, odnosno, nosimo ih u sebi, a ljudi, materijalne stvari i lična postignuća su kao nakit na lepoj i zadovoljnoj ženi. Ne bih ovo preporučila svima, jer mnogi žele tuđe snove i tuđe ljubavi i nemaju snage, mašte i volje da kreiraju svoj život. Dakle, samo ako ste spremni da živite svoju priču, onda napred. Predavač je odličan, samo možda nedostaje malo više priče o tome šta očekujemo. Muzika je mogla biti bolja. Sve u svemu, par dobrih lekcija i odličan osećaj za poneti. Sonja, novinar i PR manager

Verica D..jpg

Radionica je savršeno vođena, daje inspiraciju za jedan nov, drugačiji i osvežavajući pogled na ono što priželjkujemo u svom životu. Radionica mi je veoma pomogla i time ispunila moja očekivanja tako što mi je sada lakše da formulišem ono što želim. Ono što ova radionica nosi sa sobom je i kreativni rad u smislu kolažnog prikaza svojih želja i očekivanja. Rado bih ovaj trening preporučila prijateljicama koje maštaju o svom „Princu na belom konju“.
Verica, magistar farmacije

Mira To[ic.jpg

Izuzetno kreativna radionica. Veoma inspirativan dan u kome sam zahvaljujući Nevi kao predavaču, naučila nešto novo o sebi i došla do odgovora šta je to što mi je potrebno za ostvarivanje idealne veze.“Spremna za akciju“ je rečenica kojom se vodim posle ove sjajne radionice. Moja očekivanja su ispunjena i sa zadovoljstvom preporučujem radionice koje vodi gospođa Neva Rajković.
Mirjana, dipl. učitelj

Ivana Milovic.jpg

Celokupna radionica je vrlo prijatno iskustvo, stekla sam neka nova saznanja uvidom u tuđa iskustava. Svideo mi se i pristup koji ima predavač u tumačenju različitih profila ličnosti, kao i kakav uticaj naš profil ličnosti ima na ciljeve koje smo postavili. Preporučila bih radionicu ljudima koji još nisu shvatili šta žele ili ne žele, ali i osobama koje to misle da znaju, jer je ovo veoma kreativan način da se samopreispitaju. Kao što Neva kaže: „misao ima snagu, zato pazite šta želite“.
Ivana, PR manager

Jennie.jpg

Ovu radionicu mogu svakome da preporučim! Uvidela sam da ja zaslužujem da imama kvalitetnu vezu. Za vreme radionice „Kreiraj vezu svojih snova“ sam postala svesna negativnih misli koje imam o sebi. Dobro je zastati i pogledati na svoje stavove o ljubavi.
J.V., edukator

Mieke Welling.jpgSa velikim zadovoljstvom sam prisustvovala ovoj radionici. Bilo je puno ljubavi i uzajamne pažnje. Ženska energija koja vlada je divna i topla. Od srca preporučujem! Za mene je bilo najvrednij to što sam mogla da doživim i osetim divnu energiju veze koju želim, punu ljubavi. Neva je čudesna, lepršava žena, puna ljubavi, koja zna o čemu govori.
Mieke Welling, kouč

 PRINC NA BELOM KONJU OKTOBAR ZONDER DATUM sajt.jpg

A.G..jpg

Idite na ovu radionicu i Vaša "kula" u glavi će biti potpuno raspremljena! Uvidela sam da mogu da pravim sopstvene izbore. Imam 34 godine i da ne moram stalno da se trudim da odgovorim na tuđa očekivanja. Neva je strpljiva, otvorena, vesela i zna o čemu govori.
Tanja, dipl. pravnik

Marieke.jpg

Ponovo sam puna elana i uverena da će sve biti dobro. Sve zavisi od mene! Radionicu „Kreiraj vezu svojih snova“ apsolutno preporučujem jer je vrlo praktična, trezvena, prijatna, primenljiva i sa puno konkretnih primera. Vidi se da je Neva stručna i oseća se da ima dosta sopstvenog iskustva, što uliva poverenje. Vrlo smireno, bez užurbanosti a daleko od toga da je dosadno.
Marieke, preduzetnik

Ljupka.jpg

Dosta inspirativno i sigurno ću preporučiti ljudima ovu radionicu. Lep, prijatan prostor, opuštena atmosfera, a učesnici željni novih znanja, pozitivni i spremni da jedni drugima pomognu. Neva kao voditeljka radionice  se pokazala kao stručna, puna razumevanja i sa željom da pomogne. A mi koji smo radionicu pohađali odlazimo kući sa svojom vizijom, srećni i zadovoljni, zaista nema ništa lepše. Imali smo priliku da razmenimo stara iskustva, a bilo bi lepo da na sledeći susret svi donesu nova iskustva, koja su ih ispunila.
Ljupka, Ekonomista u penziji

Vesna.jpg

Najvrednije za mene je to što sam otkrila kamen spoticanja u svim svojim dosadašnjim vezama. Neva Rajković je fantastičan trener. Radionicu „Princ na belom konju“ bih preporučila svojim prijateljicama, ali preporučila bih je i svakoj devojci, odnosno svakoj ženi. Nikad nije kasno za vezu snova.
Vesna, master pravnik

Vesna Jovović.jpgMoje iskustvo danas je vezano za samospoznaju sebe, odnosno shvatnje na koji način sebe predstavljam svetu. Posebno mi je drago da sam upoznala toliko divnih, jakih žena na jednom mestu. Vizualizacija vremena je bio jako koristan trening nakon svih nemilih priča o privatnom životu. Kolaž koji sam napravila je još jedna stepenica više ka opuštanju, praštanju i ljubavi.
Vesna, moddeling agent

Verujem da je ovo odlična radionica za one koji večito traže sebe, da se na neki način kanališu. Ova radionica je za svakoga ko ne zna ili nema hrabrosti da se suoči sa problemom. Svakako bih je preporučila i drugima.
Marina

Stekla sam uvid u ono šta želim i ono što me sprečava da to i ostvarim. Radionica mi je dala podsticaj za novi početak. Toplo preporučujem! Organizovaću svoj život i krenuti iz početka. Konačno znam šta tražim!
J.P., communication manager

Radionicu preporučujem svakoj single dami! Dala mi je toliko samopouzdanja i alatki. Svaka žena ima pravo na jednu ovakvu divnu i pozitivnu radionicu. Otkrila sam da od mene zavisi šta će se dešavati u mom životu.
Ellen, sekretarica

Radionica mi je otvorila oči. Toplo preporučujem! Ceo trening je dobro strukturiran. Trener je puna entuzijazma, stručna, angažovana, inspirativna i daje direktan odgovor na događaje.
Mary Huls, kouč

Maja Ciganović.jpgNajvrednije za mene je bila prilika da uradim vizualizaciju veze kroz slike, ali i da pismeno prikažem idealnu vezu. Osećam da sam napredovala. Prija mi osećaj koji imam nakon vizualizacije. Takođe, radionica mi je omogućila da prepoznam i odbacim još neke klišee koje sam imala o muškarcima. Radionicu bih svakako preporučila, čak bi bilo lepo da traje duže, možda dva dana.
Maja, trener

SuzanneBulten.jpg

Ovo je jedna vrlo prijatna radionica koja mi je donela jasnu sliku onoga što zaista želim. Postala sam svesna onoga što tražim u jednoj vezi, a vreme na radionici je proletelo! Ovu radionicu bih preporučila svim prijateljicama kako bi im postalo jasno šta žele.
Susanne Bulten, kouč

Ovu radionicu bih svakako preporučila svojim prijateljicama zbog toga što lepo obuhvata informacije o potpuno prirodnim (negativnim) doživljajima nas samih i potencijalnih partnera i kako je to moguće primeniti. Za mene je danas bilo najkorisnije saznanje o tome kako je od vitalnog zančaja eliminisati negativna ubedjenja koja ne prepoznajemo kao takva.  Predavač je izuzetno zanimljiva, duhovita, jasna, konkretna. Intuitivno dobro oseća ljude koji su prisustvovali.
Maja Štrbac, preduzetnik

Tijana Davidovac.JPG

Gospođa Neva je fenomenalan predavač. Šarmantna, duhovita, svestrana. Najkorisnija mi je bila  tehnika kojom nas je vodila i saznanje da treba da tražimo vezu a ne partnera. Ovu radionicu bih preporučila ne samo svojim neudatim prijateljicama, već i onima koje nisu same, kako bi unapredile vezu.
Tijana Davidovac

Za mene je bilo vrlo korisno to što sam saznala na koja tri stuba se veza tamelji. Takođe mi je bilo vredno to što sm stavila na papir opis svoje idealne veze. Do sada sam samo pokušavala da je zamislim. Predavač je pozitivna i profesionalna osoba. Ovu radionicu bih preporučila jer ima dosta žena koje su, kao i ja do sada, u potrazi za muškarcem a ne za vezom.
Biljana Erčić

Za mene je ova radionica bila vrlo inspirativna i korisna, naročito delovi koji se odnose na svesno i nesvesno, najvažnije stvari u vezi i sama vizualizacija. Preporučila bih je svima, ne samo zbog novog iskustva, već i zbog toga što pomaže da se shavte greške koje smo u prošlosti činili. Neva je jako harizmatična i inspirativna osoba! Sjajno interpretira i prenosi iskustva.
Ljiljana

 

PRINC NA BELOM KONJU OKTOBAR ZONDER DATUM sajt.jpg

Neva Rajković

Copyright 2010-2017  - All rights reserved